divendres, 4 d’octubre del 2013

Agenda verda - L'octubre sostenible de FEDAC - Guissona: Mira, pensa, somriu, cuida i millora el món. L'octubre pot ser un bon mes per...

Al vestíbul de l'edifici  nou, just al costat de la recepció del centre i de l'entrada del pavelló, hi ha un racó que de lluny es veu VERD!  o gairebé...

I és així perquè és ple de consells, propostes, diades, efemèrides, activitats, imatges, pensaments... sostenibles i mediambientals. Tots ells amb un objectiu comú: implicar-nos amb els cinc sentits, els 206 ossos del nostre esquelet, els 640 músculs esquelètics que els acompanyen, els 100 bilions de neurones que conformen el sistema nerviós i tot l'enginy, emoció, creativitat, respecte, ciutadania, empatia i un llarg etcètera d'atributs de tots i cadascun dels i les nostres alumnes, i dels i les nostres professores, en la millora, manteniment, preservació i cura del planeta, els recursos, els que hi viuen i els que hi han viscut i els que hi viuran.

D'aquest racó en diem l' AGENDA VERDA i en ell hi trobareu el calendari verd del centre escolar i totes les activitats que fem i proposem fer durant el mes.

Us deixem les primeres entrades del mes que encetem: octubre! i us convidem a visitar l'espai assíduament per tal que llegiu i anoteu tot el que vulgueu!





 



Salutacions sosteniblement emotives per tots i per totes!

Comissió Escola Verda - FEDAC - Guissona