divendres, 3 d’octubre del 2014

Somiar? Esclar que sí. Somiem tots!


Pares i mares de FEDAC Guissona, aquesta és una crida als somiadors:
A tots aquells i aquelles que,  en incomptables ocasions, heu imaginat mil i una forma d’ensenyar i aprendre; mil i una forma d’espais, de metodologies, de continguts, d’horaris, de calendaris, de grups, de sortides, de trobades, d’emocions, de vincles, de sensacions, de canals de comunicació, d’àrees… 
A tots els que us qüestioneu com ha de ser l’educació del futur.
A tots aquells que us heu preguntat: Què esperem del projecte educatiu que acompanyarà als nostres fills i filles durant , com a mínim, 16 anys de la seva vida?
A tots aquells somiadors, que creieu en el que somieu, i que penseu que tot el que es crea primer s’ha d’idear.

A tots vosaltres va dirigida aquesta convocatòria: Dijous 24 d’octubre (de les 19:00h a les 21:00h) formareu part de l’Equip de Creació d’Idees (ECI) de les famílies FEDAC Guissona. Dues hores per deixar volar la imaginació, sense limitacions, i proposa i compartir tots els reptes educatius que el projecte que voleu hauria de cobrir.
Somiar? Esclar que sí. Somiem tots!
En resum:
Què suposa? Dues hores sense limitacions i imaginant totes les possibilitats educatives de FEDAC pels vostres fills i filles.
A qui va dirigit? A tots els que tingueu ganes de fer-vos sentir.
Què heu de fer? Confirmar-nos la vostra assistència a través d’un avís a la figura del tutor/a dels vostres fills/filles, estiguin al curs que estiguin. Recollirem somnis de totes les franges d’edat i somiarem en el present i en el futur.
Fins quan teniu temps per confirmar? Fins el proper 10 d’octubre.


Gràcies a tots!