dijous, 8 d’octubre del 2015

Celebració del Roser

La festa de la nostra patrona

Tot FEDAC Guissona va celebrar, el dimecres 7 d'octubre, la festa de la seva patrona, la Mare de Déu del Roser, amb una jornada... diferent!

Les activitats especials van iniciar-se a primera hora del matí, amb una ceremònia religiosa a l'Església de Santa Maria, on des dels alumnes més petits fins als més grans, a més de mestres, professors i germanes, van expressar els seus bons desitjos per al nou curs i el seu agraïment a la seva patrona.



A part de fer-ho amb les pregàries, alguns alumnes van col·laborar també amb la missa amb les seves interpretacions musicals. 



Posteriorment, tothom va tornar al centre per gaudir d'un esplèndid esmorzar, a base de coca i xocolata, gentilesa del centre.

La jornada també va tenir el seu vessant solidari, lligant la celebració amb la col·laboració amb el Domund. Així, a la tarda, tot l'alumnat va poder participar en diferents activitats lúdiques i esportives que es van dur a terme a les instal·lacions del centre, moltes d'elles organitzades pels alumnes de 3r d'ESO. Tallers de maquillatge, de ball i fins i tot un karaoke van servir per a recaptar una quantitat de diners per a aquesta causa solidària, així com també van fer-ho els alumnes de Secundària, jugant un petit campionat de colpbol al pati central i al pavelló.