dimecres, 23 de desembre del 2015

CONCERT DE NADAL 2015



UN CONCERT NADALENC PER DESITJAR-VOS... BONES FESTES!

Abans que el centre hagi aturat momentàniament la seva activitat, per agafar forces de cara a reprendre-la amb molta més energia, des del més petit fins al més gran vam unir forces per oferir el tradicional Concert de Nadal de FEDAC Guissona a la parròquia de Santa Maria.
Després d'uns intensos dies previs d'assaigs, tot l'alumnat va oferir el millor de si mateix per sumar-lo al dels seus companys i aportar entre tots el nostre caliu a aquestes entranyables festes.
Entre un gran arbre dels desitjos i un pessebre tradicional, van obrir foc el més petits, d'Infantil, guarnits de la millor manera possible per cantar les seves nadales, com igualment van fer-ho els seus companys més grans, dividits en cicles de Primària, que ja fos a viva veu o a través de la flauta, van anar enfilant un programa musical ben adient a les dates on ens trobem. I com a final de festa, una singular barreja de coreografia i percussió que l'alumnat d'ESO va conjuntar de la millor manera per cloure el concert a l'església.
Però la celebració no va cloure aquí enguany, perquè la novetat va ser que FEDAC Guissona va convidar tothom a una torronada-neulada al mateix centre, que va ser molt ben rebuda per alumnes i famílies.

 Va ser la cirereta -o el torronet- ideal per a un concert que principalment volia servir per desitjar a tothom que passeu unes MOLT BONES FESTES!



En teniu algunes imatges en el següent enllaç:
https://drive.google.com/folderview?id=0B76ehjHHxCFPeDhQazl2M3dYb3M&usp=sharing