divendres, 3 de febrer del 2017

"OSSOS" Ciència, sostenibilitat, poesia? Projecte biologia humana 3r ESO


Després de més d'un mes de feina de cerca, investigació, estudi, disseny, creació i maquetació entorn a l'esquelet humà (emmarcat en els continguts curriculars de la biologia humana de 3r d'ESO) hem fet realitat el nostre producte final del Projecte OSSOS.

Ens fa il·lusió compartir-lo amb tots vosaltres i amb qui ens vulgui veure i sentir perquè el nostre projecte naixia amb la voluntat de ser un element de divulgació de ciència, art i sostenibilitat. 

La nostra esperança és també la nostra voluntat: Que esdevingui una eina de curiositat, que desperti l'interès dels més menuts i la poesia dels més grans.

El nostre objectiu era un esquelet a escala, amb tota la ciència i paciència del món; però també era la poesia; i la sostenibilitat; i el treball creatiu i l'art; i la vida; i el treball cooperatiu; i els talents de tots que sumats són l'excel·lència; i la calma per fer possible el que sembla impossible; i un regal als menuts de primària que sempre ens miren embadalits perquè som grans i només per això ja ens admiren, bé mereixen que els demostrem que se'ns pot admirar pel que fem i no només pel que som.




El nostre esquelet està desmuntat i encaixat, etiquetat i ben desat; peça per peça i cada peça al seu lloc. I es "mor" de ganes que algú el munti de nou! perquè per això fou creat. Per ser muntat i desmuntat i per esdevenir una eina d'aprenentatge.

Per qui serà la CaixaEsqueletOSSOS
Doncs per aquell grup d'alumnes inquiets que es presenti al nostre Concurs d'esquelets! Aquí us deixem la convocatòria oberta a tothom!