dijous, 26 d’abril del 2018

L'alumnat d'ESO elegeix democràticament
el destí de la sortida de fi de curs

Per tal de decidir la destinació de la sortida lúdica conjunta que farem amb tot l'alumnat d'ESO, el 21 de juny, per celebrar plegats el final de curs, l'alumnat de segon curs de l'Institut FEDAC va assumir el compromís d'organitzar un procés de votacions per determinar quina és la preferència majoritària de tot l'alumnat. Així, tots els grups de Secundària van ser convocats per participar en la votació que es va dur a terme a la sala d'actes, aquest dimarts, 24 d'abril de 2018, amb el que cadascú, mitjançant el seu vot, va poder donar suport a l'opció preferida per a ell, d'entre les quatre proposades.


Val a dir que qualsevol de les quatre era ben adequada per poder complir amb l'objectiu buscat de poder compartir tots plegats una jornada lúdica que ens permeti deixar un bon gust de boca del curs, després dels mesos que haurem passat junts. Per tant, qualsevol destí servia perquè cadascun dels alumnes acabi gaudint d'aquesta activitat, fos quina fos la preferència votada.


Un cop realitzada la votació a la sala d'actes i el recompte posterior a la mateixa aula de 2n d'ESO, podem comunicar-vos que els resultats han estat els següents:

- Opció 1 (Port Aventura) : 25 vots.
Opció 2 (Parc Aquàtic Aquòpolis) : 44 vots.
- Opció 3 (dia de platja) : 10 vots.
- Opció 4 (dia de muntanya) : 4 vots. 

Per tant, la sortida conjunta de cloenda de tot l'alumnat de Secundària serà al Parc Aquàtic Aquòpolis, com ja hem dit, el 21 de juny, penúltim dia de curs.



El grup de 2n d'ESO felicita tothom per l'activa participació en aquest procés democràtic.