dissabte, 10 de març del 2012

La Caixa Verda acompanya a 4art a la plantada d'arbres de divendres!

Som els i les de 4art que hem passat la setmana del 5 al 9 de març junt a la Caixa Verda. No us perdeu tot el que hem fet que val la pena!

Les energies renovables són el futur. I una d'elles, sostenible i natural, és el Vent.

Doncs d'aquesta ens n'hem ocupat els de 4art i molt!

Vegem-ho pas per pas:


Seguirem el guió pas per pas, amb ordre i rigor.


Prepararem el material i seguirem les indicacions del procés de manufacturació
per arribar a construir uns bonics molins de vent.


I que funcionin!
i si no us ho creieu, mireu, mireu com gira!



Però no només un! perquè amb accions globals es fa molta més feina que amb accions individuals. I per això aquí ens teniu a tots. BUFEM BEN FORT PER UN PLANETA SOSTENIBLE!


La nostra feina ha continuat ferma. I hem assistit  a la plantada d'arbres que organitza la regidoria de medi ambient. Hem cavat valents i hem plantat pins, i plantes aromàtiques com la farigola, el romaní i l'espígol.


Ens hem endut la Caixa verda amb nosaltres perquè això de voltar ja sabem que li encanta i la fa feliç! perquè les accions de dins a l'escola han de poguer atravessar parets i fronteres per ser més poderoses encara.

I també hem fet d'inspectors ambientals i ens ho hem pres molt seriosament. Hem anat a totes les aules, a tots els espais comuns i a tots els racons de l'escola per certificar que estem fent la feina ben feta. Potser som benevolents però ens ha semblat que les accions d'aquesta setmana es mereixien gairebé totes targeta verda. Amb tota la informació que hem recollit hem treballat la competència matemàtica i hem construït unes gràfiques on es pot llegir i veure:
                                                               I també en aquesta:

Els alumnes de 4rt han estat molt contents de tenir aquesta setmana la caixa verda amb tot el que això suposa: la tasca d' inspeccionar, de prendre consciència i d'aprendre... Sobretot això últim , hem après moltíssim.

La Caixa verda marxa feliç i s'espera a la porta de 5è perquè el dilluns al matí vol ser la primera d'entrar a l'aula.

I