diumenge, 31 de maig del 2015

Un feliç fi de curs!

Un feliç festival de fi de curs 2014/2015

Grans actuacions, fetes amb petits recursos, però amb enormes quantitats d'il·lusió i ganes, es van poder veure el dissabte, 30 de maig, en el festival de fi de curs de FEDAC Guissona. Sota el nom d'"Oh, Happy Fedac!", des dels més petits als més grans s'hi van posar de valent i van oferir uns balls àgils, divertits i ben preparats, que mostren que el nostre alumnat, quan s'hi posa, s'hi posa, i se'n surt amb èxit.

A l'altra banda, desenes de valents pares i mares aguantaven el sol de justícia que queia sobre el pati principal del centre, alleugerit no únicament per una brisa ben segarrenca sinó sobretot per la il·lusió de veure la participació dels seus fills i filles en l'esdeveniment. Càmera o mòbil amb mà, disparaven a tort i a dret sobre qualsevol detall de les actuacions, o aplaudien i reien amb ganes quan feia falta.

Tot, tot, tot l'alumnat va brillar en aquesta especial festa, però s'ha de destacar especialment la participació de 3r d'ESO, que van tenir triple feina: per una banda, encarregar-se de la presentació, amb protagonisme especial per a Núria Galán i Josep Codina; per l'altra, oferir un dels balls més divertits de la vetllada, i finalment per assumir un servei de bar impecable i realment elegant, que la calor va fer que no s'aturés en tota la tarda. Els anirà bé de cara a cobrir-se part del viatge de final d'etapa que faran el proper curs.

I finalment cal donar les gràcies a tothom, tant els d'una banda com els de l'altra, per ser-hi, per participar-hi i per seguir formant part de FEDAC Guissona!


I com que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu uns milers...