diumenge, 19 de juny del 2016

Festival de fi de curs 2015-2016



Brillant cloenda olímpica

Amb un temps millor del previst, tot va sortir tant bé com es preveia!

El festival FEDAC 2016 va servir per posar el punt i final al curs i la cirereta al projecte olímpic que han portat a terme, durant un parell de trimestres, tots els cursos d’Infantil i Primària. La festa va començar amb la benvinguda que va donar la directora, Núria Llordés, que donà pas a l’entrada de la flama olímpica amb la que l’alumnat de 2n d’ESO havia recorregut els carrers de Guissona. Un cop “encès" el fantàstic peveter que va presidir tota la cerimònia, les presentadores, de 4t d’ESO, van pronunciar el discurs inaugural i van anar donant pas a les diferents actuacions que formaven part del programa d’enguany.


 Tots els cursos, des dels més petits de la llar, que representaven a Catalunya i que van obrir la sèrie amb una sardana, fins als més grans, van anar actuant al mig del pati principal del centre, ple com un ou de famílies i amics dels autèntics protagonistes del festival. Cada grup va recrear alguna dansa pròpia del país que representaven: Colòmbia, Romania, la Xina, Senegal, Espanya... De tot i per a tots els gustos!

 
El grup de 1r d’ESO va tancar la sèrie d’actuacions, abans de procedir a lliurar els premis de les particulars olimpíades del centre i una merescuda medalla a cada alumne participant.
I com a cirereta al pastís, un gran inflable amb animada música d’acompanyament va acabar de donar el toc festiu i lúdic que es mereix un festival d’aquestes característiques, com també va ser òptim el servei de bar que va oferir el grup de 3r d’ESO, ideal per fer passar la calor.



Ha estat un fantàstic fi de curs, del que en teniu moltes més imatges en el següent enllaç: