dilluns, 18 de juny del 2018

Festa de Fi de Curs

Una Festa Major relluïda!

Com en qualsevol celebració de primera, aquest any, a FEDAC Guissona vam muntar tota una Festa Major guissonenca de dalt a baix. No hi va faltar de res: pregó, una tradicional Enramada amb fonts incloses, sardanes, castells -verticals, gràcies als Margeners, i uns originals castells horitzontals nostres-, Caramelles, balls per a joves i grans, amb Ball del Fanalet i tot... i una batucada de fi de festa! Vam tenir de tot, i tot bo, gràcies a les aportacions i la col·laboració de tota la família que forma aquest nostre centre, des de l'alumne més petit fins al mestre més gran, passat pels alumnes més grans i els professors més petits. I els mitjans inclosos!!! Ningú no va deixar d'aportar-hi el seu granet de sorra, que és la manera que tot surti sempre molt millor!
A més, la celebració va servir també per donar un primer adéu a l'alumnat de 4t d'ESO, i la benvinguda als de 6è i P5 que són a punt d'iniciar una nova etapa.



Gràcies a tots els que vau venir a veure aquesta Festa Major de Fi de Curs i de cloenda del projecte "Guissona m'Apassiona"! Per si ho voleu recordar -o veure-ho per primer cop, si us ho vau perdre-, en aquest enllaç en teniu un munt d'imatges...

https://drive.google.com/open?id=1vE9HYLEqQ4i6FHs3IzCd1Cm8s9weKPII

Ara esgotem els darrers dies de curs, deixant enrere tota la bona feina feta, i esperant les vacances, merescudes per tots! El curs que ve hi tornarem!